Dr. 'Minik' Can Ertem (1981)

• Araştırma Yönetimi: Yönetim Kurulu Üyesi, University Research Foundation, Elektronik Programlar Direktörü, Maryland Advanced Development Laboratory Deniz Programları Direktörü, University Technical Services.
  • İlgi alanları:  Algılayıcılar; uçak bilişim elektroniği; otomatik hedef sezimi; geliştirilmiş görme ve tanıma sistemleri;  algılayıcı tümleştirme; bilgisayar mimarileri, seyrüsefer ve gemi takibi.  Prototipler ile gerçekleştirilip ilgili teknolojilerin kullanılabilirliğini gösterme; sistemleri laboratuvarda, karada, denizde, havada deneyerek fizibilitelerini anlama .
  • Akademik: University of Maryland Aerospace Engineering bölümünde misafir öğretim üyesi; Doktora: Florida Atlantic University, 1986.